Bell Schedules » High School

High School

High School
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 (9th grade PA) 7:45 AM 9:05 AM 80 min
Block 2 (9th + 10th PA) 9:08 AM 10:28 AM 80 min
Block 3 (10th grade PA) 10:30 AM 12:20 PM 110 min
Lunch #1 10:30 AM 11:00 AM 30 min
Lunch #2 11:10 AM 11:40 AM 30 min
Lunch #3 11:50 AM 12:20 PM 30 min
Block 4 (11th + 12th PA) 12:22 PM 1:42 PM 80 min
Block 5 (11th + 12th PA) 1:45 PM 3:05 PM 80 min